Her et lille udsnit af ALGOTHERMS store produktsortiment.
 
ALGOTHERMs Whitening serie er for alle hudtyper. Den er fugtgivende , giver en mere klar og ren hud, samt lysere teint.
I serien er der rensemælk, tonic, dagcreme med UV filter, natcreme der forebygger alderstegn, og en maske der
styrker cellefornyelsen. Alt er på basis af havets produkter. 

Øjenmakeupfjerner, på basis af plante og algekomponenter. den irriterer ikke den følsomme hud omkring øjnene. Den virker beroligende, blødgørende lindrende og beskyttende.

Moisturizing og repair cream til tør og sensitiv hud. En behagelig blød og beskyttende creme til en dehydreret og følsom hud. Den er rig på naturlige blødgørende marinekomponenter og virker genopbyggende.
Azulen og vitamin F  stimulerer og regenerer cellerne, så huden bliver friskere og mere klar. - God som vintercreme.
Anti-age revitalizing serum den forbedrer elasticiteten i overhuden og beskytter cellerne mod fri radikaler. Den er behagelig at på føre, og den giver et hurtigt og synligt resultat. Den anvendes før dag- eller natcreme. Den er god, hvis man trænger til at blive frisket op her og nu.
 

Gel Creme Matifiant til blandet og fedtet hud. Cremen absorberes hurtigt på huden. Den stabiliserer talgproduktionen og fjerner urenheder. Den virker betændelseshæmmende og mindsker hudinfektioner. Den virker matterende på huden, så huden ikke skinner i dagens løb. Kan bruges både morgen og aften.

Eyes Target Gel. Den er sammensat til effektivt at arbejde på øjenområdets sarte hud. Den gennemfugter, blødgør og drænerer området. den er sammensat af aktive ingredienser fra havet og planteverdenen.

 

Eyes Relax Fresh Mask indeholder marine- og planteekstrakter for at berolige de sarte øjenomgivelser. Den er karsammentrækkende, blødgørende og beroligende.